• Wijzigingen themacollecties

  In verband met de Coronamaatregelen wijzen wij je op het feit dat alle aanvragen voor themacollecties komen te vervallen.

  Zet nieuwe aanvragen voor de komende periode in onze webshop, wij leveren ze zo snel mogelijk. Een collectie staat alleen klaar als je een automatisch bericht hierover hebt ontvangen van de webshop.

 • Complete en kindvriendelijke portal voor de schoolbibliotheek

  schoolWise is een compleet en eigentijds systeem voor het beheren en zichtbaar maken van de eigen schoolbibliotheek. Het biedt de mogelijkheid om kinderen in contact te brengen met leesboeken en betrouwbare informatie.

 • Bibliotheek op School

  De Bibliotheek op School betekent samenwerken aan verbetering van de taalvaardigheid, leesvaardigheid en informatievaardigheden van basisschoolleerlingen. En dat eerste is essentieel. Taalvaardigheid is immers dé bepalende factor voor schoolsucces. Ter illustratie: door een kwartier vrij lezen per dag, leert een kind maar liefst duizend nieuwe woorden per jaar!

 • Cursus Open Boek

  Hoe zorgt u er voor dat kinderen plezier in lezen krijgen? De cursus Open Boek leidt leerkrachten op tot leescoördinator op hun eigen school. Een leescoördinator kan meer eenheid in het leesonderwijs brengen en zorgt voor professionalisering van het schoolteam op het gebied van leesbevordering.

 • Abonnement

  Voor een bestelling in de webshop moet een school lid zijn van FlevoMeer Bibliotheek. Het basisabonnement kost € 1,45 per leerling.

  Stuur een mail en wij nemen spoedig contact op.

Aanbod basisscholen

Cultuur en Sport aanbod onderwijs Urk