Huis voor Taal Lelystad

Huis voor Taal in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is dé plek waar je terecht kunt om samen met een getrainde taalgids/vrijwilliger te werken aan het verbeteren van je Nederlands.

Taalondersteuning voor laaggeletterden

Huis voor Taal geeft laagdrempelige taalondersteuning aan volwassen laaggeletterden en anderstaligen. In het Huis voor Taal is oefenmateriaal aanwezig. Er zijn ook computers waarop je kunt oefenen. Hierbij staat het ontwikkelen van de basisvaardigheden (taal, rekenen en digitale vaardigheden) centraal. Huis voor Taal is geen school, maar een plek om samen te oefenen. Onze missie is om mensen vaardiger te maken voor het leven. Doen, durven en je prettig voelen is ons motto.

Eigen website

Huis voor Taal heeft ook een eigen website: Huis voor Taal Lelystad.  

Open

Helaas is er per ongeluk  een verkeerd bericht uitgegaan waarbij aangegeven is dat Huis voor Taal in Lelystad van start is gegaan.
Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen om op 30 juni  open te kunnen gaan met ons ‘zomerrooster'!
Houd Facebook in de gaten voor meer informatie.

Huis voor Taal is geopend op: 

  • maandag van 13:00 - 15:00 uur     
  • dinsdag van 11.00 -15.00 uur
  • woensdag van 11.00 -15.00 uur
  • donderdag van 11.00 -15.00 uur
  • vrijdag van 11.00 -13.00 uur

Tijdens openingsuren heten de taalgidsen in de bibliotheek u van harte welkom. Komt u voor het eerst dan vindt er direct een kennismakingsgesprek plaats. Samen met een taalgids vult u het registratieformulier in. Na het gesprek kunt u blijven en meedoen.