Actueel

 1. Kinderboekenweek in FlevoMeer Bibliotheek

  Op woensdag 30 september start de Kinderboekenweek: Reis mee door de tijd! Het thema van dit jaar is geschiedenis en de middag is dan ook gevuld met kleine activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar die hierbij aansluiten. De feestelijke middag start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

  30 september 2020 t/m 10 oktober 2020

  FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen | Dronten | Noordoostpolder | Swifterbant | Urk | Zeewolde

  30 sep t/m 10 okt

 2. De LimonadeBrigade: Mamacafé

  Ouders hebben behoefte aan informatie, maar zien vaak door de bomen het bos niet of weten niet waar ze met hun (opvoed)vragen terecht kunnen. FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is de thuisbasis van de LimonadeBrigade Lelystad, zodat ouders gericht hun informatie zoeken (en vinden).

  Van 10:00 tot 12:00

  FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

  wo 30 sep

 3. Kinderboekenweekfeest in Emmeloord

  Op woensdagmiddag 30 september, tijdens de start van de landelijke Kinderboekenweek, geeft FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder een feestje: Reis mee door de tijd! Het thema van dit jaar is geschiedenis en de middag is dan ook gevuld met kleine activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar die hierbij aansluiten. De feestelijke middag start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

  Van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

  wo 30 sep

 4. Kinderboekenweekfeest op Urk

  Op woensdagmiddag 30 september, tijdens de start van de landelijke Kinderboekenweek, geeft FlevoMeer Bibliotheek Urk een feestje: Reis mee door de tijd! Het thema van dit jaar is geschiedenis en de middag is dan ook gevuld met kleine activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar die hierbij aansluiten. De feestelijke middag start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

  Van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  wo 30 sep

 5. Kinderboekenweekfeest in Zeewolde

  Op woensdagmiddag 30 september, tijdens de start van de landelijke Kinderboekenweek, geeft FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde een feestje: Reis mee door de tijd! Het thema van dit jaar is geschiedenis en de middag is dan ook gevuld met kleine activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar die hierbij aansluiten. De feestelijke middag start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

  Van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

  wo 30 sep

 6. Kinderboekenweekfeest in Biddinghuizen

  Op woensdagmiddag 30 september gaat de landelijke Kinderboekenweek van start. Tijdens deze week vinden er allemaal leuke activiteiten plaats in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Het thema van dit jaar is geschiedenis en alle activiteiten sluiten hierbij aan. Haal snel je kaartjes, want vol = echt vol!

  Van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

  wo 30 sep

 7. Kinderboekenweekfeest in Dronten

  Op woensdagmiddag 30 september gaat de landelijke Kinderboekenweek van start. Tijdens deze week vinden er allemaal leuke activiteiten plaats in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Het thema van dit jaar is geschiedenis en alle activiteiten sluiten hierbij aan. Haal snel je kaartjes, want vol = echt vol!

  Van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Dronten

  wo 30 sep

 8. Kinderboekenweekfeest in Swifterbant

  Op woensdagmiddag 30 september gaat de landelijke Kinderboekenweek van start. Tijdens deze week vinden er allemaal leuke activiteiten plaats in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Het thema van dit jaar is geschiedenis en alle activiteiten sluiten hierbij aan. Haal snel je kaartjes, want vol = echt vol!

  Van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

  wo 30 sep

 9. Vrijdag Blijdag: Ridder Dolf

  Het wordt een avontuurlijke Vrijdag Blijdag. Gekleed in een harnas, een maliënkolder en voorzien van zwaard en schild, neemt Ridder Dolf alle bezoekers van de Vrijdag Blijdag mee naar de Middeleeuwen.

  Van 16:00 tot 17:00

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  vr 02 okt

Meer

Superboek

Lekker lezen met je oren! Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch bent of moeite hebt met zien, is het ook best moeilijk. Superboek helpt! Met gratis gesproken boeken. Via internet, in de app Daisylezer of op Daisy-cd. Heb je een leesbeperking? Schrijf je dan hier gratis in en ontdek supersnel de mooie, gekke en spannende verhalen van Superboek.

Nieuw BoekStart magazine

boekstart voor jou

Baby's houden van boeken en u kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Viermaal per jaar verschijnt het magazine BoekStart voor jou! met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. Met links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.