Actueel

 1. Doen jie ok mie? Film kijken

  Kijk onder het genot van een bakje popcorn naar een verfilmd boek op woensdag 28 juli. Doen jie ok mie?

  Van 10:00 tot 11:30

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  wo 28 jul

 2. Vrijdag Blijdag Zomereditie: Little Princess Party

  Wie wil er nou niet een echte prinses ontmoeten? Dat kan deze zomer bij FlevoMeer Bibliotheek. Tijdens Vrijdag Blijdag kunnen kinderen vanaf 4 jaar lezen, knutselen en op de foto met een bekende prinses. De IJsprinses en Beauty zullen de bezoekers verblijden met hun komst.

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Dronten

  vr 30 jul

 3. Vrijdag Blijdag Zomereditie: Op reis naar vroeger met Jaap Bönker

  Hoe zag de wereld er vroeger uit? En dan vooral in het Midden-Oosten, in de woestijn, met kamelen en tenten. Daar komt Jaap Bönker over vertellen tijdens Vrijdag Blijdag. Hij neemt allerlei spullen mee, zodat de kinderen ook zelf kunnen ervaren hoe het was om in die tijd te leven.

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

  vr 30 jul

 4. Vrijdag Blijdag Zomereditie: Maak een trilbotje met de TechChicks

  Kom technisch knutselen met de TechChicks en maak een trilbotje. Dit botje heeft als basis een dopje. Je kunt uit meerdere formaten kiezen, zodat je lekker je eigen fantasie tot leven kunt brengen. Ook kan je zien dat je iets leuks kunt maken van afval. Knutsel je mee?

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

  vr 30 jul

 5. Vrijdag Blijdag Zomereditie: Voorlezen met de handpoppen van Lydia

  Interactief voorleesuurtje. Kom luisteren naar spannende en grappige verhalen, maak kennis met de leukste handpoppen van Nederland en ontdek dat je met een beetje fantasie kunt worden wat je wilt!

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

  vr 30 jul

 6. Vrijdag Blijdag Zomereditie: Viool leren spelen

  Leer viool spelen met Anna Badalian. Je leert wat over de viool, de basis van viool spelen en hoe je een mooie klank krijgt.

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  vr 30 jul

 7. Vrijdag Blijdag Zomereditie: Workshop Streetdance

  Hou jij ook zo van dansen? Geef je dan op voor deze korte workshop Streetdance. Tijdens deze workshop leer je verschillende choreografieën en danstechnieken op swingende muziek! Dans je mee met Joy4All?

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

  vr 30 jul

 8. GEANNULEERD: Vrijdag Blijdag Zomereditie: De grote ontdekkingstocht met Aimee

  Deze activiteit is geannuleerd. Heb je een kaart gehaald voor De grote ontdekkingstocht met Aimee dan ontvang je hierover bericht. Ruby is een slimme ranger. Samen met haar rupsenvriendje is zij al heel lang op zoek naar een heel zeldzame vlinder. Willen jullie net zo’n stoere ranger worden als Ruby en haar helpen met de zoektocht naar de zeldzame vlinder? Kom dan naar de bibliotheek!

  Van 15:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

  vr 30 jul

 9. Doen jie ok mie? Workshop Wire sculptuur

  Woensdag 4 augustus is er een workshop Wire sculptuur. Van een plaatje, dat uit één lijn bestaat maak je met ijzerdraad een 3D sculptuur. Doen jie ok mie?

  Van 10:00 tot 11:30

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  wo 04 aug

Meer

Superboek

Lekker lezen met je oren! Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch bent of moeite hebt met zien, is het ook best moeilijk. Superboek helpt! Met gratis gesproken boeken. Via internet, in de app Daisylezer of op Daisy-cd. Heb je een leesbeperking? Schrijf je dan hier gratis in en ontdek supersnel de mooie, gekke en spannende verhalen van Superboek.

Nieuw BoekStart magazine

boekstart voor jou

Baby's houden van boeken en u kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Viermaal per jaar verschijnt het magazine BoekStart voor jou! met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. Met links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.