StudyShare: studeren zonder afleiding

Heb jij ook altijd moeite om van je smartphone af te blijven tijdens het studeren? Kom dan naar StudyShare! Afleiding krijgt geen kans met StudyShare. Het is de manier om je hoofd bij het studeren te houden. Je studeert met anderen in een afgesloten lokaal. Voorin zit de Studybob van FlevoMeer en die houdt streng toezicht of jij wel echt aan je studie zit. 

Waar en wanneer?!

StudyShare is in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad op maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 mei. Na Hemelvaartsdag is StudyShare op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 mei. 

Er wordt gestudeerd in twee studieblokken per dag. Het eerste studieblok is van 9:30 tot 12:05 uur (incl. pauzes). Het tweede studieblok start om 13:05 tot 15:40 uur (incl. pauzes). 

Je mag zoveel mee doen als je wilt, dit bepaal je allemaal zelf. Deelname aan StudyShare is gratis, maar vergeet je ticket niet!

Tickets

Haal voor aanvang van een studieblok StudyShare een ticket bij de balie in bibliotheek Lelystad. Dit kan vanaf 9:15 uur. Als het blok begint, geef je het ticket af aan de Studybob.

Deelname is gratis, maar bij de tickets geldt op = op! 

Huisregels

Wil je alles uit StudyShare halen wat erin zit? Houd je dan aan de regels. Die zijn streng, maar dat zorgt er juist voor dat je ook echt niets anders doet dan studeren:

• Ticket is verplicht
• Telefoons inleveren
• Social media is verboden
• Alleen eten tijdens de pauze, drinken mag wel
• Stilte tijdens het studeren
• Je mag de ruimte tijdens de studietijd niet verlaten 
• In de pauze wordt niet doorgewerkt

StudyShare groot succes!

De OBA (Bibliotheek van Amsterdam) is een paar jaar geleden begonnen met StudyShare en het was een groot succes. Scholieren en studenten halen meer voldoening uit het leren en gaan naar huis met een gevoel echt gestudeerd te hebben. Dit jaar organiseert FlevoMeer Bibliotheek net voor de examenperiode ook de StudyShare.