Vacatures

FlevoMeer Bibliotheek is een neutrale, inspirerende, open plek waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Wij verbinden en inspireren mensen met kennis, informatie en cultuur. We werken aan het verkleinen van de verschillen, aan zelfredzame inwoners en een krachtige samenleving.
Wij zien kansen en nemen initiatief voor samenwerkingen met inwoners, het bedrijfsleven en instellingen. Wij kennen de behoeftes van inwoners en bedienen deze met een, daarop aansluitende, aantrekkelijke programmering.

Wil je ook werken in onze organisatie? Kijk bij onze vacatures.

Medewerker Marketing & Communicatie

FlevoMeer Bibliotheek zoekt van 1 september tot 1 december een ondernemende, creatieve en inspirerende collega voor het marketing- en communicatieteam voor 20 uur per week. In deze functie vervang je onze collega tijdens haar zwangerschapsverlof. Team marketing en communicatie zet zich in voor een duidelijke en heldere interne communicatie en werkt aan het positieve imago van de organisatie. Het team bestaat uit vijf enthousiaste medewerkers.

Naar de vacature

Projectleider Innovatie

FlevoMeer Bibliotheek en De Nieuwe Bibliotheek werken samen op het gebied van innovatie. Wij zijn op zoek naar een projectleider Innovatie (24 uur per week) om provinciale projecten te begeleiden.

Naar de vacature

Vrijwilliger VoorleesExpress Zeewolde

VoorleesExpress is een taalstimulatietraject waarbij een vrijwilliger bij een gezin taalspelletjes doet, gaat voorlezen en ouders laat zien hoe je op een aansprekende manier met taal kan omgaan. FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde zoekt voor dit project vrijwilligers die blij worden van taal. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer gezinnen geholpen kunnen worden.

Meer weten...?