Natuur & Dieren

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Glijvlucht

  Anne-Gine Goemans

  Gieles (14, ik-figuur), die pal naast een nieuwe landingsbaan van Schiphol woont, traint zijn ganzen voor een spectaculaire actie om zijn altijd op reis zijnde moeder thuis te laten blijven. Vanaf ca. 17 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Glijvlucht

 • Olifantenmeisje

  Ellen Marie Wiseman

  Wanneer een jong albinomeisje in de jaren dertig in Amerika aan een circus wordt verkocht en een jonge vrouw in de jaren vijftig een erfenis krijgt, blijken hun levens verbonden te zijn en wordt een duister geheim ontdekt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Olifantenmeisje

 • Als de kat van huis is...

  Melinda Metz

  Als een kat merkt dat zijn tijdelijke eigenaresse bedroefd is, besluit hij haar aan een leuke jongen uit de buurt te koppelen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Als de kat van huis is...

 • Foon

  Marente de Moor

  Wanneer een Russisch zoölogenechtpaar hun toevlucht zoekt in de bossen om er een asiel voor verweesde berenwelpen te beheren, verliezen zij langzaam hun grip op het leven en de realiteit.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Foon


Boek van de maand

De ruiter

Jan van Mersbergen

Sandra wordt door vader bij haar opa op het platteland ondergebracht, om van haar loverboy los te komen. Opa heeft een voor de slacht gered oud paard, waarmee het meisje een tere band opbouwt. Met een verrassende ontknoping.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken